неділя, 22 березня 2020 р.

Організація суспільної діяльності батьків та дітей.


Організація суспільної діяльності батьків та дітей.
Одна з найголовніших задач педагогів та освітніх закладів - це співпраця та розширення поля позитивного спілкування у родині, реалізація планів та організації спільних дій батьків та дітей. У загальноосвітніх школах — єдиному соціальному інституті, через який проходять практично всі діти, складаються різноманітні форми взаємодії з родиною.
Форми пізнавальної діяльності: суспільні форми звітів знань, творчі звіти досягнень по предметам, дні відкритих уроків, свята знань та творчості, турніри знатоків, сумісні олімпіади, випуск предметних газет, засідання, звіти наукових товариств учнів і т.і. Батьки в змозі допомогти у оформленні, підготовці заохочувальних призів, оцінці результатів, безпосередньо брати участь у заходах, створюючи власні або змішані команди. Це можуть бути конкурси: "Сім'я - ерудит", "Родинне захоплення", "Читацькі конференції", "Коло сімейного читання".
Форми трудової діяльності: оформлення кабінетів, благоустрій та озеленення шкільного дворика, посадка алей, створення класної бібліотеки; ярмарок-розпродаж сімейних поробок, виставки "Світ наших захоплень".


Немає коментарів:

Дописати коментар